Thumbnail
Koken en eten met ...
Elly en Ferry Vloet


Veel producten die de pan in gaan, komen direct van het land en zijn heerlijk vers. Bij ons koken en eten wordt samen volop genieten van eerlijke gerechten en bijzonder wijnen.  Van de boer naar het bord ? In ieder geval zo kort mogelijk. In onze keuken kookt u samen met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s onder leiding van een professionele kok uw eigen gerechten om er vervolgens gezamenlijk van te genieten.
Koken bij ons betekent dat uw gezelschap uit minimaal 8 personen en maximaal 16 personen kan bestaan.

Bij binnenkomst (aanvang uiterlijk 18:00 uur) en ontvangstkrijgt u een welkomstdrankjes en een amuse. U krijgt een schort van ons om uw kleding te beschermen en we zien het liefst dat u deze vies achterlaat. Na ontvangst wordt samen met de chef-kok het meer gangen menu doorgesproken en worden de taken verdeeld. Daarna gaan we aan de slag. De ene groep begint met het voorgerecht, een ander met het fileren van de vis of het vlees en weer een andere groep begint met het dessert. Uiteraard ontbreekt een goed gedekte en feestelijke tafel niet. Daar zorgen wij voor. De wijn (rood,wit,rosé), bier of frisdrank zijn inbegrepen en na het diner serveren wij koffie of thee. Op verzoek kan na het menu een digestief geserveerd worden. Wilt u speciale wijn of bij ontvangst een glas bubbels om vervolgens bij elk van de gerechten een passende wijn te proeven dit kan in overleg aangepast worden.
U bepaalt het thema van het menu en wij adviseren u graag over de seizoen producten en het vers aanbod van het moment. Voor de hele groep wordt er, in overleg, een leuk menu samengesteld, waarin we rekening houden met allergieën, diëten en de dingen die u niet wil eten. U geeft aan ons uw keuze van het menu door en wij gaan zorgen dat u een leuke avond heeft. De recepten van die avond, met een foto van elk gerecht, worden u digitaal nagezonden.
  
Tot slot die heerlijke voldoening van samen aan tafel gaan, het glas heffen, oneindig bijpraten en natafelen. Niets kan een mens gelukkiger maken. Ons niet tenminste.

Uitsluitend op afspraak/reservering